نامه به کارگروه های الگوی پیشرفت اسلامی با موضوع تبیین وظایف کارگروه ها +پاورپوینت
در اولین گام، تمامی اعضای کارگروه ها می بایست توان فهرست نویسی بر معرفی نامه های نقشه راه و سایر اسناد پژوهشی را داشته باشند. بدون توجه به این روش پژوهشی، تسلط بر مفاهیم اولین نقشه راه تولید الگوی پیشرفت اسلامی و بالتبع گفتمان سازی ایجاد نخواهد شد. فهرست نویسی، یا مهندسی معکوس متن، سریع ترین راه تسلط بر یک متن تخصصی محسوب می شود، که تسلط بر انجام آن نیازمند ممارست و آموزش است.
در گام دوم لازم است کارگروه به تدوین پیشخوان نشست های خود اقدام نمایند. تدوین محتوای مورد بحث در نشست ها و ارائه آن به اعضای شرکت کننده قبل از برگزاری نشست، نوعی انضباط علمی و الزام طرفین بحث به حفظ موضوع نشست در طول برگزاری نشست محسوب می شود. تجربه نشان می دهد که برگزاری نشست بدون مطالعه پیشخوان، نشست را تا سطح آشنائی اولیه با موضوع الگوی پیشرفت اسلامی، تنزل داده است.
همچنین در گام سوم لازم است که؛ کارگروه های الگوی پیشرفت اسلامی، تقویم منظمی برای برگزاری نشست های الگوی پیشرفت تدوین نمایند، این امر به منظم شدن حضور شرکت کنندگان در نشست مدد می رساند.
لازم به ذکر نیست که انتشار منظم اخبار و محصولات علمی -مربوط به فعالیت های کارگروه- در پایگاه اطلاع رسانی کارگروه مربوطه، به تقویت فعالیت های گفتمانی در سراسر کشور مدد می رساند.
وانه ولی التوفیق
شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی
قم مقدس - 13 اردیبهشت1392
پاور پوینت آموزشیِ تبیین وظایف کارگروه های الگوی پیشرفت اسلامی
- ۹۲/۰۲/۱۳